GRATIS – EErst zien dan geloven

Door het grote aanbod van LED downlights is het begrijpelijk als u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Wanneer u de verlichting 14 dagen op proef neemt, kunt u de verlichting eerst testen en bent u samen met uw collega’s, verzekerd van een betrouwbare aankoop. Bovendien weet u zo vooraf precies wat u ophangt en komt u niet voor verrassingen te staan.

Hoe het werkt

  • U voegt uw paneel naar keuze toe aan de winkelwagen.
  • Bij het afrekenen voert u de kortingscode PROEFPANEEL in welke het bedrag wijzigt in € 0,01,- (dit bedrag is ter verificatie van uw gegevens).
  • Voltooi uw bestelling en wij sturen de verlichting naar u toe.
  • Vanaf ontvangst heeft u het product 14 dagen op proef.
  • Besluit u het product te houden? Dan sturen wij u een factuur t.w.v. de kortingscode (min de € 0,01,-).
  • Indien de verlichting niet bevalt kunt u deze uiteraard gewoon terug sturen en betaalt u alleen de verzendkosten t.w.v. € 4,99,-
Meer informatie

Wij gaan voor Kwaliteit

Bij ZakelijkLED streven we naar een groenere wereld voor iedereen. Daarom bieden wij onze downlights aan van de beste kwaliteit, maar wel tegen een eerlijke prijs. De ontwikkelingen in de LED wereld staan niet stil: de chips van nu zijn alweer stukken beter dan die van een aantal jaar geleden. Daarom werken wij alleen met de allernieuwste LED Chips. Zo bent u er zeker van dat u de beste kwaliteit in huis (of kantoor) haalt!

Welke downlights heb ik nodig?

De hoogste lichtopbrengst

U wilt natuurlijk LED lampen met de best mogelijke lichtopbrengst, in de kleur die past bij uw bedrijf. Of dit nu warm wit, neutraal wit of koel wit is. Wat u in ieder geval niet wilt, is dat er licht verloren gaat. Bij de productie van onze LED verlichting zorgen we altijd voor een zo goed mogelijke behuizing, zodat het licht daarheen gaat, waar het heen moet. Meer over ons te weten komen?

Ja, graag

DIMBAAR Ja of nee?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u uw downlights wilt kunnen dimmen om de juiste sfeer te creëren. Kies bij het product of u een dimbare variant wilt ontvangen. Zodra u deze aansluit op een led dimmer kunt u de verlichting eenvoudig dimmen. Let hierbij wel goed op het wattage van de downlight(s) en het wattage van de dimmer om over- of onderbelasting te voorkomen. Meer weten of advies op maat ontvangen? We helpen u graag.

Neem contact op