HIGH-BAY Verlichting

Met ons uitgebreide aanbod van high-bay verlichting hebben wij altijd de juiste lamp voor u.

UFO – Magazijn & opslag

Onze LED high-bay UFO lampen zijn perfect voor hoge plafonds in bijvoorbeeld magazijnen. Gaat u ook voor een optimale lichtopbrengst in iedere situatie?

UFO high-bay lampen hebben een brede stralingsbundel en verlichten dus een groot oppervlak. Ze zijn ideaal voor gebruik bij plafondhoogtes van meer dan 6 meter. Met ons uitgebreide aanbod vindt u altijd de juiste lamp voor uw bedrijf. Onze high-bay lampen maken gebruik van Philips LED chips en hebben maar liefst 50.000 branduren.

Bij UFO verlichting vervangt u in tegenstelling tot HPI verlichting het complete high-bay armatuur. Zo profiteert u altijd van de hoogst te behalen besparing.

UFO Verlichting
75.00 excl. btw 11.000 lumen
100.00 excl. btw 16.500 lumen
120.00 excl. btw 22.000 lumen
145.00 excl. btw 27.000 lumen

TrueForce LED Public (steden/weg – HPL/SON)

Bent u op zoek naar een eenvoudige LED-oplossing ter vervanging voor uw hogedrukontladingslampen (HID)? Denk dan eens aan de Philips TrueForce LED-lampen met een snelle terugverdientijd, een lange levensduur en een goed energierendement. Met het juiste lampformaat en de juiste lichtverdeling kunt u de lampen in uw huidige systeem gemakkelijk vervangen. Zo verbetert u de lichtkwaliteit, zonder de armaturen te vervangen of het lichteffect op te offeren!

HPL Verlichting

Philips TrueForce LED voor industrie en detailhandel (Highbay – HPI/SON/HPL)

Werkt u in de industrie of detailhandel en bent u op zoek naar een duurzame, snelle en rendabele vervanging van uw hooghangende HID-lampen? Ook dan is de Philips TrueForce LED iets voor u. De lampen zijn verkrijgbaar tegen een lage initiële investering en bieden alle voordelen van LED, zoals energierendement en een lange levensduur. Dankzij het unieke ontwerp en de compatibiliteit van Philips kunt u uw HID-lampen direct vervangen, zonder armaturen of VSA’s te moeten vervangen. Verbeter uw lichtindeling en creëer een comfortabele, veilige en productieve omgeving met behulp van meerdere bundelhoekopties en een hoge keleurweergave-index.

Voor een nog hogere besparing, betere lichtopbrengst en langere levensduur adviseren wij u UFO High-Bay verlichting.

HPI Verlichting