Eenvoudige videoinstructies

Het aansluiten, monteren & dimmen van onze LED panelen en downlights maken wij eenvoudig met onze instructievideos. Op deze pagina vindt u video’s die alle stappen duidelijk uitleggen. Voor het aansluiten van onze LED panelen & downlights gebruiken wij in de video onze aansluitset.

Veel bedrijven adviseren u om het paneel aan te sluiten met wago-klemmen terwijl dit absoluut niet veilig is. Uw aansluiting biedt dan geen trekontlasting en komt hiermee niet in aanmerking voor een certificering van de verzekering.

Onze handige aansluitset kunt u bij elk product eenvoudig aan uw winkelmandje toevoegen.

Aansluiten Monteren Dimmen

Instructievideos - aansluiten

Opbouwframes & ophangen

Naast de standaard installatie in een systeemplafond kan het zijn dat uw situatie om de juiste aanpak vraagt. Zo bieden wij de mogelijkheid om uw LED paneel met behulp van een opbouwframe tegen het plafond te monteren. Dit kan handig zijn voor wanneer u geen systeemplafond heeft.

Ook is het mogelijk om onze LED panelen hangend te monteren, door de dunne rand en het hoogwaardige materiaal geeft dit een zeer exclusieve uitstraling. Daarnaast bevindt het paneel zich ook dichter bij de grond en haalt u een nog hogere lichtopbrengst.

Instructievideos - Monteren

DRAADLOOS OF BEDRAAD DIMMEN?

Wij bieden u de mogelijkheid om uw LED panelen te dimmen, ook achteraf. U heeft hierbij de keuze uit draadloos of bedraad dimmen. Bij bedraad dimmen spreken wij over een 0-10 volt dimmer. Vaak vervangt u huidige dimbare TL-armaturen en zijn deze draden al aanwezig. Naast voeding van het paneel vindt u 2 extra draden die het dimmen aansturen.

Kiest u voor een nieuwe installatie of gaat uw voorkeur uit naar minder arbeid? Kies dan voor draadloos dimmen. U krijgt hier een afstandsbediening bij, waar u tot wel 10 panelen aan kunt koppelen.U hoeft dus geen extra draden te trekken. De panelen kunt u vervolgens dimmen en aan/uit schakelen.

Ons LED paneel is altijd dimbaar. Kies bij driver voor een dimbare driver en bedenk goed hoeveel afstandsbedieningen u nodig heeft.

Instructievideos - Dimmen