snelle & betrouwbare verzending

Na het plaatsen van uw bestelling gaan wij direct aan de slag om alles voor u in orde te maken. We leveren uw bestelling altijd af op het door u opgegeven adres. Heeft u per ongeluk het verkeerde adres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan proberen wij uw adres nog bij te werken. Let op: na verzending kunnen wij uw adres helaas niet meer wijzigen.

Voor verzending maken wij gebruik van PostNL. Samen met PostNL doen we er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

ZakelijkLED levert rechtstreeks uit eigen voorraad. Wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling binnen maximaal 2 werkdagen in huis hebt. Bij betaling via overboeking wordt uw bestelling direct verstuurd zodra het geld op onze rekening staat. Dit kan 1 tot 3 werkdagen duren.

Heeft jouw pakket vertraging?

Wij streven ernaar om alles op tijd te leveren alleen kunnen wij dit niet 100% garanderen, wij blijven afhankelijk van samenwerkingspartners zoals pakketdiensten. Helaas komt het soms voor dat je pakket vertraging oploopt. In dit geval zullen we ons altijd 110% inzetten om te kijken hoe we je bestelling alsnog zo snel mogelijk kunnen leveren.

Binnen 3 dagen geleverd!