Verlichting voor Horeca & Retail

In deze branche speelt verlichting een uiterst belangrijke rol. Hoge cri-waarde’s en toonaangevende verlichting stimuleert de verkoop. Door over te stappen op LED verlichting gaat u flink besparen op uw huidige energierekening. 

Voor verlichting in deze branche raden wij de volgende kleurtemperaturen aan:

Verlichting voor Horeca & Retail

In deze branche speelt verlichting een uiterst belangrijke rol. Hoge cri-waarde’s en toonaangevende verlichting stimuleert de verkoop. Door over te stappen op LED verlichting gaat u flink besparen op uw huidige energierekening. 

Voor verlichting in deze branche raden wij de volgende kleurtemperaturen aan:

LED Track Lights als accent of algemene verlichting

Het LED Linear Waterdichte Armatuur is onze hoge kwaliteit water-en stofdichte lampen (IP65 armatuur). Deze lamp is uitermate geschikt voor gebruik in fabriekshallen, opslagplaatsen en meer. Deze LED lamp vervangt de verouderde TL-armaturen. Het vervangen van alleen de Tl-buizen voor TL-LED is niet verstandig omdat u hierdoor niet de gewenste besparing behaalt of niet aan de wetgeving voldoet. Wij raden daarom altijd aan om over te stappen op LED Tri-proof verlichting voor een optimale besparing en 5 jaar garantie.

Bekijk onze track lights

LED Downlights als vervanging voor spots.

Downlights zijn inbouwarmaturen die in het plafond geplaatst worden. Dit zijn ideale vervangers voor spotjes, PLC armaturen en meer. Onze downlights zijn standaard maten, waardoor installatie eenvoudig is. Voor plafonds waarbij inbouw niet mogelijk is, bieden wij ook Downlights met opbouwmontage aan. Downlighters worden voor meerdere toepassingen gebruikt en komen vaak voor in gangpaden, circulatiegebieden en op kantoor. Wij raden aan om te kiezen voor de kleurtemperatuur 3000K of 4000K.

Bekijk onze downlights

Revolutionaire driezijdige linear LED -verlichting

Eigentijds en uniek in ontwerp. Onze Linear LED is onmisbaar in elke moderne kantoorruimte, een hoogwaardige armatuur die in bijna elke omgeving past. Met uitzonderlijke energie-efficiëntie, deze LED-oplossing voor kantoorverlichting verdeelt het licht gelijkmatig en verlicht het plafond, de ruimte en het bureau. Het product kan eenvoudig worden geïnstalleerd met een ophang systeem, waardoor dit een elegante en gemakkelijk te installeren hanglamp is.

Bekijk de linear verlichting

Waarom overstappen op LED verlichting?

Energiebesparing van 85%

LED Verlichting is een energiezuinig product en zorgt ervoor dat u flink kunt besparen op de kosten van uw energierekening. Gloei- en halogeenlampen vervangen door ledlampen is een slimme zet, zelfs als de lampen nog goed werken. Een ledlamp is 85% zuiniger dan een gloeilamp. Wist u dat u met ons led paneel gemiddeld 15 euro per jaar aan energie bespaart.

LED Gaat lang mee.

De verwachte levensduur van ledlampen is vele malen langer dan van de conventionele verlichting. De gemiddelde halogeenlamp gaat ongeveer 3000 uur mee, een spaarlamp + – 10.000 uur, evenals TL. De levensduur van onze LED lampen zijn zo’n 50.000 branduren. Onze verlichting is van hoge kwaliteit, waardoor wij wij 5 jaar garantie kunnen bieden op onze verlichting.

Wetgeving 2023 – Energielabel C

Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100m2 minimaal energielabel C hebben. Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag u het pand per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken.Deze verplichting staat in het Bouwbesluit. LED verlichting heeft energielabel A en helpt u om het totale energie label te behalen.

ADVIES OP MAAT

  085 130 2268

   info@zakelijkled.nl

ZULLEN WE CHATTEN?

   Ja echt! Klik op de chat button!