Keuzehulp voor led panelen - afmeting

GRATIS – EErst zien dan geloven

Door het grote aanbod van LED panelen is het begrijpelijk als u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Wanneer u de verlichting 14 dagen op proef neemt, kunt u de verlichting eerst testen en bent u samen met uw collega’s, verzekerd van een betrouwbare aankoop. Bovendien weet u zo vooraf precies wat u ophangt en komt u niet voor verrassingen te staan.

Hoe het werkt

  • U voegt uw paneel naar keuze toe aan de winkelwagen.
  • Bij het afrekenen voert u de kortingscode PROEFPANEEL in welke het bedrag wijzigt in € 0,01,- (dit bedrag is ter verificatie van uw gegevens).
  • Voltooi uw bestelling en wij sturen de verlichting naar u toe.
  • Vanaf ontvangst heeft u het product 14 dagen op proef.
  • Besluit u het product te houden? Dan sturen wij u een factuur t.w.v. de kortingscode (min de € 0,01,-).
  • Indien de verlichting niet bevalt kunt u deze uiteraard gewoon terug sturen en betaalt u alleen de verzendkosten t.w.v. € 4,99,-
Meer informatie

EENVOUDIGe installatie

Naast de standaard installatie, waarbij u een TL-armatuur in een systeemplafond vervangt door een led paneel,  zijn er ook andere installatie mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een hangende installatie of, wanneer u geen systeemplafond heeft, kan ons opbouwframe uitkomst bieden. Wij geven u graag handige montage instructies en bieden voor elke ruimte een passende oplossing.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze voordelige installatie service, hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Instructies

Wij gaan voor Kwaliteit

Bij ZakelijkLED streven we naar een groenere wereld voor iedereen. Daarom bieden wij panelen aan van de beste kwaliteit, maar wel tegen een eerlijke prijs. De ontwikkelingen in de LED wereld staan niet stil: de chips van nu zijn alweer stukken beter dan die van een aantal jaar geleden. Daarom werken wij alleen met de allernieuwste LED Chips. Zo bent u er zeker van dat u de beste kwaliteit in huis (of kantoor) haalt!

Meer over ons

De hoogste lichtopbrengst

U wilt natuurlijk LED lampen met de best mogelijke lichtopbrengst, in de kleur die past bij uw bedrijf. Of dit nu warm wit, neutraal wit of koel wit is. Wat u in ieder geval niet wilt, is dat er licht verloren gaat. Bij de productie van onze LED verlichting zorgen we altijd voor een zo goed mogelijke behuizing, zodat het licht daarheen gaat, waar het heen moet. Neem contact met ons op om te weten te komen hoe wij te werk gaan!

Contact

DE JUISTE LAMP VOOR DE JUISTE PLEK: UGR

UGR geeft de mate aan waarin armaturen lichthinder veroorzaken voor de gebruiker. Een paneel met UGR<19 is beter geschikt voor in kantoren. Het is wetenschappelijk bewezen dat de juiste verlichting zorgt voor een betere prestatie en een hoger welzijn! Een UGR<19 paneel zorgt voor minder lichthinder, waardoor u zich beter kunt oriënteren, de ogen minder moe worden en uw zicht niet beïnvloed wordt door lichtomstandigheden. Al onze UGR<19 panelen voldoen aan de NEN-EN 12464-1 normering en voldoen dus aan de minimale eisen voor verlichting van werkplekken

Bekijk onze panelen