Over zakelijkled

Welkom bij ZakelijkLED, de webshop voor klein- en groot zakelijk Nederland & België. Wij houden het graag simpel en hebben een relatief klein aanbod LED verlichting. Maar ze zeggen niet voor niets; klein maar fijn. Waarom zou je immers moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij hebben vooraf de beste verlichting geselecteerd. Ons assortiment bestaat uit de beste kwaliteit LED verlichting voor de laagste prijs.

Ook onze website houden we graag simpel. Geen onduidelijke productpagina’s, bij ons zijn de producten verdeeld in categorieën. Zo vind je eenvoudig het juiste product. 

 

Onze producten

Bij ZakelijkLED koopt u panelen, buizen, downlights, spots en meer. Voor iedere zakelijke situatie hebben wij een oplossing. Bent u op zoek naar high-bay verlichting voor langs wegen, in steden of voor industriële toepassingen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Wij bieden onze producten voor de scherpste prijs aan. Mocht u het product ergens anders tegen komen? Laat ons dit dan vooral weten! Dan gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing.

Altijd 50.000 branduren, altijd TOT 5 jaar garantie

Om de hoogste kwaliteit en beste lichtopbrengst te garanderen beschikt onze ledverlichting over de nieuwste LED technologieën. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en lange levensduur van de verlichting waarborgen. Daarnaast komt onze Pro-Line verlichting onze 100% in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Omdat wij het belangrijk vinden dat u optimaal gebruik kunt maken van uw LED verlichting! Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons? Neem dan contact met ons op!

Bekijk shop