UFO – Magazijn & opslag

Onze LED High Bay UFO lampen zijn perfect voor hoge plafonds in bijvoorbeeld magazijnen. Ga ook voor een optimale lichtopbrengst in iedere situatie.

UFO high-bay lampen hebben een brede stralingsbundel en verlichten dus een groot oppervlak. Ze zijn perfect voor gebruik van plafondhoogtes hoger dan 6 meter en met ons diverse aanbod heeft u altijd de perfecte lamp. De high-bay lampen maken gebruik van Philips LED Chips en hebben maar liefst 50.000 branduren. 

Bij UFO verlichting vervangt u in tegenstelling tot HPI verlichting het complete high-bay armatuur en profiteert u altijd van de hoogst te behalen besparing. 

UFO Verlichting

Voordelen ufo verlichting

Bij UFO verlichting vervangt u uw complete high-bay armatuur en profiteert u altijd van de hoogst te behalen besparing. Ook maakt u geen gebruik meer van (delen) van het oude armatuur dat onderhoudsgevoelig is zoals u bij de HPI serie wel doet. Hierdoor gaat uw armatuur langer mee en wordt de hoogst mogelijke lichtopbrengst gehaald. Het vervangen van high-bay armaturen vergt weinig tijd en is dus zeer interessant voor uw bedrijf.

HPI Verlichting
75.00 excl. btw 11.000 lumen
100.00 excl. btw 16.500 lumen
120.00 excl. btw 22.000 lumen
145.00 excl. btw 27.000 lumen