UFO – Magazijn & opslag

Onze LED High Bay UFO lampen zijn perfect voor hoge plafonds in bijvoorbeeld magazijnen. Ga ook voor een optimale lichtopbrengst in iedere situatie.

UFO high-bay lampen hebben een brede stralingsbundel en verlichten dus een groot oppervlak. Ze zijn perfect voor gebruik van plafondhoogtes hoger dan 6 meter en met ons diverse aanbod heeft u altijd de perfecte lamp. De high-bay lampen maken gebruik van Philips LED Chips en hebben maar liefst 50.000 branduren. 

Bij UFO verlichting vervangt u in tegenstelling tot HPI verlichting het complete high-bay armatuur en profiteert u altijd van de hoogst te behalen besparing. 

UFO Verlichting

Voordelen ufo verlichting

Bij UFO verlichting vervangt u uw complete high-bay armatuur en profiteert u altijd van de hoogst te behalen besparing. Ook maakt u geen gebruik meer van (delen) van het oude armatuur dat onderhoudsgevoelig is zoals u bij de HPI serie wel doet. Hierdoor gaat uw armatuur langer mee en wordt de hoogst mogelijke lichtopbrengst gehaald. Het vervangen van high-bay armaturen vergt weinig tijd en is dus zeer interessant voor uw bedrijf.

HPI Verlichting

UFO (magazijn&opslag)

UFO High-bay armatuur – 100W

75.00 excl. btw 11.000 lumen

UFO (magazijn&opslag)

UFO High-bay armatuur – 150W

100.00 excl. btw 16.500 lumen

UFO (magazijn&opslag)

UFO High-bay armatuur – 200W

120.00 excl. btw 22.000 lumen

UFO (magazijn&opslag)

UFO High-bay armatuur – 250W

145.00 excl. btw 27.000 lumen